Poziv državljanom Slovenije

Poziv državljanom Slovenije in Slovencem po svetu k podpori za ohranitev neodvisnosti Republike Slovenije

Državljane in Slovence po svetu pozivamo k podpori za ohranitev neodvisnosti Republike Slovenije.

Neodvisnost Republike Slovenije bomo ohranili, če se bomo uprli zlorabam Svetovne zdravstvene organizacije (SZO), ki je izgubila svojo primarno neodvisno posvetovalno vlogo zagovornice javnega zdravja, varnega sveta in zaščitnice najbolj ranljive populacije.

S spremenjenim financiranjem in vplivom zasebnih globalnih fundacij in korporacij se ob očitnem konfliktu interesov pospešeno izvaja prenos odločanja z držav članic na centre moči in kapitala. Delovanje in odločitve SZO sledijo izključno interesom kapitala!

Zelo pomembno: brez strokovnih razlogov se spreminjajo definicije osnovnih zdravstvenih pojmov (pandemija, čredna imunost, cepivo), kar omogoča šokantne zlorabe in tehnološke manipulacije. Neoviran preboj interesov farmacevtske industrije ogroža zdravje svetovne populacije!

Uprimo se medicinski diktaturi, vsesplošnemu zmanjševanju varnostnih standardov in težnjam po uvedbi obveznega cepljenja z nepreverjenimi učinkovinami! Zaščitimo neodvisnost Republike Slovenije, varnost in zdravje naših državljanov in preprečimo kakršne koli sporazume, ki jih namerava s SZO skleniti Vlada Republike Slovenije.

Takšni sporazumi zaradi posegov v državotvornost presegajo pooblastila Vlade Republike Slovenije in Državnega zbora Republike Slovenije, nedopustno posegajo v ustavo Republike Slovenije ter so v nasprotju s splošnimi moralnimi in etičnimi načeli!

V kolikor bo Vlada Republike Slovenije podpisala kakršen koli sporazum s SZO brez posvetovalnega referenduma, bomo zaradi storjene veleizdaje zahtevali kazensko odgovornost podpisnikov sporazumov.

Vabimo vas k podpisu podpore za ohranitev neodvisnosti Republike Slovenije. Vaš podpis ne bo ostal le na spletnem obrazcu. Vaš podpis je zahteva voditeljem naše države in odločen glas za njeno suverenost.

O številu podpisnikov kot tudi o vseh ostalih aktivnostih v zvezi s Pozivom za ohranitev neodvisnosti Republike Slovenije vas bomo sproti obveščali. Prav tako bomo o vsem obvestili medije in Vlado Republike Slovenije.

Renata Filipič
Rebeka Križanič
Jaka Žorž
Irena Fišer
Marko Kous
Gordana Grobelnik
Špela P. Peternel
Ivan Jurgec
Tamara Viher
Ivica Stojanović
Kristina Kulonja Horvat

Rock Finale
Anton Komat
Marko Vene
Mateja Kržin
Rok Zavrtanik
Ljiljana Radosavljević
Aleks Markelj
Tanja  Toplak
Tanja Matko
Dušan Jambrošič
Polona Krobat

pater Karel Gržan
Gorazd Rejc
Slavko Melik
Brigita Herjavec
Vera Kanalec
Peter Žurej
Maja Hudej
Tomaž Ogrin
Miran Irinej
Živan Krevel
Anita Sokolov

Maja Kristan
Dobrin Tavčar
Biserka Ilin
Nikita Xever
:marko :hren
Ksenija Žižek
Mojca Žugman
Emil Ledenko
Davor Lovrenčič
Renata Renja
Nina Antić

ZANIMIVE POVEZAVE:

Kaj je EVGENIKA: https://www.bodieko.si/bill-gates-monsanto-korporacijski-prevzem-globalnega-kmetijstva

Tudi v Angliji se upirajo načrtom WHO:
WHO new powers concern – https://www.youtube.com/watch?v=u3jnoQeTW2E,
Richard Vobes: Is this actually happening? – https://www.youtube.com/watch?v=0gsCBnv_omc
Kanal od Richard Vobes – https://www.youtube.com/@RichardVobes
8 posnetkov od Richard Vobes prevedenih v hrvaščino – https://youtube.com/playlist?list=PL5lCVK4od2dyhSUNNoqIQvLqCUXnSqRSI

Akademik Krešimir Pavelić na konferenciji 1. travnja 2023 govori o istinskoj reformi zdravstvenog sustava – https://www.youtubecom/watch?v=nJBCYeI9AFc