Pozivi in opozorila naših zdravnikov

Javno vprašanje predsednici ZZS prof.dr. Bojani Beovič, dr.med.

From: Vladimir Pirnat dr.pirnat@gmail.com
Bojana Beović
ZDRAVNIŠKA ZBORNICA
Ministrstvo za zdravje
Matjaž Zwitter
info@jazmp.si
Borut Štrukelj Prof.dr.farmacije
 
Spoštovana predsednica Zdravniške zbornice prof.dr. Bojana Beovič, dr.med.
 
V letu 2020 je v Sloveniji po podatkih SURS umrlo 3648 prebivalcev več kot je bila povprečna letna umrljivost v letih 2015-2019 (domnevno zaradi pandemije Covid-19).
 
Obolele s Covid-19 smo v Sloveniji leta 2020 zdravili po nasvetih Svetovne zdravstvene organizacije in Evropske medicinske agencije z neučinkovitimi nevarnimi in zelo dragimi zdravili npr.: Remdesivir (3120 USD/bolnika), idr.

Leta 2020 je več kolegov po svetu poročalo o učinkovitem zdravljenju Covid-19 s Cinkom in Hidroksiklorokinom.
Dr. Zev Zelenko, ki je zdravil več kot 3000 bolnikov s Covidom-19, je za 84% zmanjšal število hospitalizacij in smrti njegovih pacientov:
 
V nekaterih državah so učinkovito implementirali zdravljenje Covid-19 s poceni Hidroksiklorokinom (cena Krkinih 60 tablet 7,25€ oz 3,62 € za zdravljenje enega bolnika). 
 
V večini držav sveta pa je bilo zdravnikom zdravljenje bolnikov s Covid-19  prepovedano/onemogočeno zaradi kriminalne dobičkonosne aktivnosti administracije ZDA, farmacevskih megakorporacij, regulatornih agencij (FDA, EMA,…), korumpiranih vodilnih kadrov v Agencijah za javno zdravje (CDC,…) in korumpiranih vplivnih zdravnikov.
 
Ali bi pravočasno zdravljenje Covid-19 s Cinkom in Hidroksiklorokinom v Sloveniji v letu 2020 lahko preprečilo več kot 4/5 hospitalizacij in cca. 3068 smrti (84% od 3648 umrlih zaradi Covid-19)?
 
Za vaš odgovor se Vam vnaprej zahvaljujem
 
S spoštovanjem
 
mag. Vladimir Pirnat, dr.med.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja