AktualnoVarnostZdravstvo

Vabilo na predavanje: Znanstvena dejstva o škodljivem sevanju in geoinženiringu

Društvo Navdih vas prisrčno vabi na predavanje:
 
ZNANSTVENA DEJSTVA O ŠKODLJIVEM SEVANJU IN GEOINŽENIRINGU, KI NAM JIH PRIKRIVAJO (IN ZAKAJ)
KJE: Festivalna dvorana Lent, Loška cesta 13, Maribor
KDAJ: Sobota, 28.9. ob 15:30
🎯Kakšen je vpliv radiofrekvenčnega sevanja sodobnih tehnologij na zdravje ljudi in okolja?
🎯Zakaj znanstvene raziskave o učinkih sevanja brezžičnih omrežij ne dosežejo javnosti?
🎯Vpliv geoinženiringa na podnebje in onesnaževanje okolja – lahko povežemo to, kar vidimo, s tem, kar izmerimo?
🎯Kako se lahko upremo manipulacijam t. i. fact-checkerjev, izognemo pastem številnih botov z lažnimi objavami na spletu in preverimo, kar nam servirajo mediji?
Predavali bodo neodvisni raziskovalci in strokovnjaki za fiziko, meteorologijo, radiofrekvenčno sevanje, vplive civilnih in vojaških tehnoloških sistemov na bivalno okolje in zdravje ljudi, geoinženiring ter telekomunikacijska omrežja:
➡️Robert Markušić,
➡️ Kosovec-Krželj,
➡️Sonja Vidič in
➡️Božidar Kemić.
Kaj boste še prejeli?
📌Opolnomočenje, navodila, kako pravilno izvedete odvzem vzorca vode za analizo kovin, kje lahko preverite lokacije baznih postaj v Sloveniji, kje lahko dobite merilce EM sevanja … Lahko se boste tudi povezali med sabo ter si izmenjevali izkušnje in aparature.
Predavanje je brezplačno, prostovoljni prispevki dobrodošli.
Parkirna mesta so tik ob dvorani ter v sosednji garažni hiši.
Teoretiki zarot ali le bolj odgovorni, radovedni, zavedni in senzibilni?
📌V zadnjih dveh desetletjih, še posebej pa v zadnjih petih letih smo izpostavljeni povečani in netipični onesnaženosti ozračja, ki pri mnogih povzroča različne zdravstvene težave. Poleg znanih onesnaževalcev ozračja so vedno bolj opazne nenavadne, dalj časa vidne široke sledi (t. i. chemtraili) za reaktivnimi letali, ki ne upoštevajo koridorjev zračnega prometa. Iz njihovih sledi pogosto nastanejo oblaki, ki jih do nedavnega nismo poznali, zastrejo nebo in povzročajo nenavadne vremenske pojave.
📌Na predavanju boste med drugim izvedeli, zakaj je mogoče, da politika in mediji meteorološke pojave in tehnike geoinženiringa sistematično razglašajo za teorije zarote, čeprav so že desetletja zabeleženi v znanstveni literaturi ter zakaj nas prepričujejo, da to, kar vidimo, čutimo, vonjamo in okušamo ne drži …
📌Nujno je treba narediti analize stanja ozračja, vode in zemlje z meritvami vseh razpoložljivih fizikalnih in bioloških parametrov. To je še posebej pomembno v kontekstu vsiljene podnebne agende, s katero prikrivajo resnična dejstva in poskušajo izničiti osnovne človekove pravice.
📌Veliko tveganje za zdravje predstavlja tudi množična izpostavljenost radiofrekvenčnemu sevanju sodobne civilne in vojaške tehnologije. Ljudje smo bolj ali manj občutljivi na EM sevanje, a število tistih, ki vse pogosteje tožijo zaradi slabega zdravja in počutja, strmo narašča. Poročajo o utrujenosti, nespečnosti, pogostem nočnem zbujanju, glavobolih, vrtoglavici, motnjah ravnotežja, slabosti, piskanju v ušesih (tinitus), bolečinah v sklepih, prstih in okončinah, vročih delih telesa, ki se pregrevajo posebej ponoči … So zdravstvene težave posledica intenzivne nočne »sevalne kopeli,« še posebej, če so v bližini bivališč bazne postaje in druge naprave?
In zakaj javnosti niso dostopne znanstvene študije, ki so v nasprotju s sodobnimi dobičkonosnimi dogmami?
28. septembra 2024 boste v Festivalni dvorani v Mariboru dobili odgovore na številna vprašanja, ki jih uradni mediji ignorirajo.
 
Veseli bomo vaših kakršnihkoli prispevkov za organizacijo dogodka. Vstop je prost.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja