AktualnoPravoZdravstvo

Svetovni konvoj – pot v Ženevo 30.maj do 02.junij 2024

V petek, 31.maja, bo majhno mestece Mijoux postalo začasni vrh za največjo množico ljudi proti Davosu.  Od tu se bodo odpravili v Ženevo.

Namesto z zasebnimi letali bodo častni gostje prihajali z bivalniki, počitniškimi prikolicami, rabljenimi avtomobili. Namesto pogostitve z najdražjimi dobrotami jih bodo pričakali prostovoljci z juho in bagetami! Namesti v luksuznih apartmajih bodo spali v kombijih, šotorih, pogradih.

Namesto oboroženih varnostnikov jih bosta varovala tovarištvo in dobra karma. Namesto dragih oblek bodo nosili  športna oblačila in kavbojke. Namesto zarot bo ta množica imela v mislih  en sam cilj: kako drug drugemu pomagati ostati svoboden. Tam bodo tisti, ki so v zadnjih štirih letih ohranili vero v dobro in pravičnost, tisti, ki so se borili proti lažni propagandi, proti delitvam ljudi, tisti, ki so uspeli ohraniti luč resnice.

V soboto, 1. junija, bo pred zgradbo ZN v Ženevi velik miren shod, ki ga organizira mednarodna koalicija pod vodstvom The inspired Network.  Skupina Free Humanity (podprete jo lahko z nakupom njihovih majic…) organizira vse-evropski ljudski konvoj po cesti v Ženevo. Tam se bodo združili ljudje s Portugalske, Španije, Nizozemske, Anglije, Italije, Nemčije, Skandinavije…

Zaradi grenkih izkušenj s kanadskim konvojem tovornjakov bodo organizirane manjše skupine. Na shodu bo sodelovalo več znanih sogovornikov: Robert Malone, Bret Weinstein, Dr.Assem Malhora, Steve Kirsch in ostali.  Le ti so  svoj pogum že pokazali, ko so o psihopatskih namerah “elit Davosa”, spregovorili ljudem in  ko so glasno rekli NE groteskni politični in družbeni agendi, ki želi avtoritarno prevzeti ves nadzor.

Sedanji razlog, da se odpravljajo v Ženevo, je skorajšnja ratifikacija dokumentov s strani WHO, vključno z IHR pravilnikom.  Ti dokumenti ne samo da določajo okvir za eno svetovno globalno državo – pod pretvezo biomedicinske (ne)varnosti, temveč skušajo ponovno in učinkoviteje vzpostaviti vsesplošno tiranijo po znanem nedavnem vzoru z obdobja Covid-a.

Poskusi legalizacije teh škodljivih dokumentov o planiranih odzivih na »pandemije« so združili vsa ljudstva sveta, ki živijo po načelu »živi in ne škodi«, vse ljudi, ki razumejo, da je individualna svoboda bistvo kolektivnega dostojanstva ljudi. Na srečo so tudi pravniki, kot je Philip Kruse (v Sloveniji je na to med drugimi  opozarjal Domen Gorenšek) uporabili  svoje znanje in ugotovili, kako zelo so ti dokumenti škodljivi in problematični. In sicer, ker vlogo SZO spreminjajo iz  svetovalne vloge v vlogo odločevalnega  in nadzornega organa, kot edinega legitimnega razsodnika globalne politike javnega zdravja!

V kolikor tudi vas  kliče Pot v Ženevo, se poslužite navodil za pot, skupine Free Humanity. Prilagamo povezavo https://www.freehumanity.org/thankyou/

O shodu v Ženevi poročajo vsi vidnejši alternativni mediji: 

https://youtu.be/_Rbu3lkNi-o?si=BSIad2CJmgX7EILT

V kolikor želite dodatne informacije v zvezi s tem dogodkom, nas lahko kontaktirate na mail info@pogumen.si

Pogumni bomo pomagali  po svojih močeh. Ponosni smo, da smo pridruženi množičnemu gibanju za napredek in obrambo naših  svoboščin. Tudi naše poslanstvo je, da  opolnomočimo, okrepimo in mobiliziramo državljane, da ti pomagajo ustvariti svoboden in uspešen svet, kjer ima vsakdo možnost človeka vrednega življenja.

V kratkem pa bomo pripravili tudi prispevek Kdo so v Sloveniji izdajalci narodne suverenosti!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja