AktualnoVarnost

O naključjih in »teorijah zarot«, kako utišati preveč glasne nasprotnike enoumja

15.5.2024 se je zgodil poskus umora slovaškega premierja Roberta Fica. Osrednji mediji poročajo, da naj bi bil motiv za dejanje storilca »nestrinjanje s politiko aktualne vlade in njenim uničenjem javne televizije«. Pa je temu res tako? Zgodovina preteklih primerljivih dogodkov nam kaže na več kot očitno vpletenost sil, ki tovrstne sramotne dogodke izvajajo z namenom doseganja svojih nečednih spletkarskih ciljev. Lahko gre za neposredni poskus utišanja žrtve, ki s svojimi dejanji bodisi preprečuje, ali pa vsaj močno ovira izpolnitev njihovih ciljev – kot v primeru umora legendarnega ameriškega predsednika J.F.Kennedyja, ali pa za namerno provokacijo z namenom nadaljnega agresivnega razvoja dogodkov v željeni smeri. Pri sarajevskem atentatu na prestolonasledika Franca Ferdinanda l. 1914 je šlo za iskanje povoda za začetek načrtovane I.svetovne vojne. Bralcem priporočamo, da si preberejo Skrito zgodovino I.svetovne vojne. Podobnosti in način delovanja tedanjih akterjev v primerjavi s sedanjim časom so več kot očitne in zastrašujoče. Tudi tedaj so na videz zgroženi in seveda nadvse civilizirani angleški politiki pošiljali sočutne izjave sočustvovanja svojim avstrijskim in nemškim kolegom, v ozadju pa brezsramno lobirali in manipulirali z javnostjo, mediji in ključnimi inštitucijami v Rusiji, Franciji, Belgiji in Angliji z izključnim namenom demonizacije in uničenja Nemčije ter jo naposled tudi prisilili v vojno. Hkrati pa so jo javnosti lažnivo prikazali kot izključno nosilko krivde. Presunljiva dejstva kažejo na več kot stoletje trajajočo tiranijo elit, bolje rečeno njihovega kapitala, neposrednega vpliva na ključne položaje v politiki, strateških podjetjih, bančništvu in medijih v malodane vseh državah sveta. Za svoje cilje so pripravljeni seveda žrtvovati tudi lastni narod in ga brezsramno s pomočjo manipulacij potisniti v brezno. Tudi danes Von der Leyen-ova seveda obsoja napad na R.Fica, kako iskrena pa je njena obsodba, si lahko samo mislimo.

Dejstvo je, da naključij pri tovrstnih dogodkih ni in odgovore lahko najdemo le, če raziščemo preteklo delovanje žrtev. Malo je politikov, ki delujejo iskreno in v zasledovanju dobrobiti lastnega naroda. Slovaški premier je kot eden redkih nedavno eksplicitno zavrnil s strani SZO predlagane spremembe zdravstvenega pravilnika (IHR) in sporni pandemijski sporazum. Naši konformistični predstavniki sporazum na škodo lastnega naroda seveda enoglasno podpirajo, pri čemer gre za očitno veleizdajo nacionalnih interesov. Fico se je jasno izrazil tudi proti vojni v Ukrajini, pošiljanju slovaške vojske v konflikt in pojasnil, da vojna traja že od napadov fašističnih sil na ruski del prebivalstva v Donbasu l. 2015. Prav tako je napovedal VETO Slovaške članstvu Ukrajine v Natu, saj so mu očitno jasni pravi razlogi za vojno in mešetarjenje velesil v ozadju.

Zahteval je tudi, da se razišče ozadje nedavne afere s COVID cepivi in obtožil odgovorne, stopil na žulj farmacevtskemu lobiju in odgovornim javnim uslužbencem, ki so krivi za smrti po cepljenju s temi pripravki.

Izrazil pa se je tudi proti masovnim ilegalnim migracijam v Evropo in zlorabi stiske beguncev za namene politike destabilizacije Evrope. Je zagovornik tradicionalnih vrednot, pomena družine.

Skratka, več kot dovolj razlogov za (ne)priljubljenost slovaškega premierja in jasno je, da obstaja velika verjetnost, da so v poskus atentata vključene znane sile oz. agencije, ki delujejo v službi elit, ne pa ljudstva. Gre preprosto za biti ali ne biti – peščica izpostavljenejših politikov in ostalih upornikov z lastno hrbtenico, ki kljubujejo nečednim nameram globalističnih sil, vojnam, težnjam po enotni svetovni vladi, izgubi vseh svoboščin in vzpostavitvi novodobne digitalne tiranje, je nedvomno trn v peti tiranom. Ti bodo poskusili svoj cilj doseči zlepa ali zgrda. Masovno ozaveščanje ljudi, splošni odpor in zavračanje totalitarizma, je edini možni odgovor s strani ljudstva, ki mora absolutno zaščititi svoje (redke) kredibilne predstavnike.  Vse bolj se govori o tem, da obstaja nevarnost izbruha III.svetovne vojne in ne dvomimo, da si dekadentne sile v ozadju tega tudi želijo.

Kdor želi najti povezave med dogajanjem v Palestini in umorom legendarnega  JFK (kot tudi njegovega brata Roberta), pa svetujemo, da si prebere o atentatu na Kennedyje. Vzporednice so več kot očitne.  Naključja se preprosto ne dogajajo. Če si na poti ljudem, ki želijo na vsak način doseči svoj cilj, če si proti vojni, vmešavanju tujih sil v politiko lastne države, proti oboroževanju in poglabljanju sovraštva, potem se pač znajdeš na seznamu za odstrel. Vse ostalo je megla, ki jo načrtno spuščajo nad ljudstvo mediji, z edinim namenom, da prikrijejo dejansko ozadje oz. krivce, za katere delajo tudi sami.

Slovaškemu premierju pa lahko zaželimo le hitro okrevanje in moč za nadaljni uspešen upor proti temačnim silam v ozadju. Zavedati se moramo, da svojih predstavnikov, ki bi prepoznali nevarnost in se upali postaviti v bran resnici, žal nimamo. Zato podprimo vsa prizadevanja, ki lahko pripomorejo, da se zopet vzpostavi mir v svetu!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja