AktualnoPravoZdravstvo

Intervju z dr. Biserko Ilin, dr. Srečkom Šorlijem in dr. Dušanom Kebrom – o spremembah, ki nas čakajo

V pričujočem intervjuju so predstavljene spremembe, ki nas čakajo v prihodnosti z različnih zornih kotov. Predstavljene so razumljivo in z vso potrebno ostrino. V nadaljevanju teksta smo predstavili pomembne dele intervjuja, vsekakor pa predlagamo ogled v celoti. 

Dr. Srečko Šorli, fizik in raziskovalec pravi, da se bo načrtom WHO-ja zalomilo pri ljudeh. S kovid cepivi so imeli enostavno preveč slabih izkušenj. To vemo s terena, saj veliko ljudi, ki se je odločilo za cepljenje pravi, da nikoli več. Tu se je WHO uštel, ker bodo ljudje izbirali življenje, ne smrt. Leta 2020 smo imeli na Zemlji približno 56 milijonov umrlih, leta 2021 približno 6 milijonov več in leta 2022  zopet približno 6 milijonov več, kot leta 2021. Svetovne statistike so pokazale, da je kovid cepivo naredilo največjo škodo v zgodovini medicine. Rokfelerjeva medicina je ugrabila tisto pravo skrb za zdravje in medicino danes odpeljala tako daleč, da se je izgubila ljubezen do človeka in ga zreducirala na stvar.

Biserka Ilin, dr. medicine, pedopsihiatrinja in psihoterapevtka pravi, da kovid cepiva sploh niso cepiva, so eksperimentalni genski preparati in nimajo nobene zveze s principom delovanja klasičnih cepiv. Ljudje so bili grdo zavedeni. V ameriškem parlamentu je direktorica Pfizerja priznala, da ta »cepiva« niso bila narejena tako, da bi preprečila okužbo in prenos bolezni. To pa sta bila glavna argumenta s katerim so politiki in zdravniki, ki so na plačilnih listih farmacevtskih podjetij, zavajali ljudi, vzbujali občutke krivde,  manipulirali in izvajali pritisk. Marsikdo je zaradi tega ostal brez službe, podjetja, veliko ljudi je zbolelo in umrlo, zgodilo pa se je veliko škode na duševnem zdravju, predvsem mlajše populacije.

Dr. Dušak Keber, politik, profesor in zdravnik pravi, da pozna dogajanje v politiki zadnjih 30 letih. Pravi, da je poznal ljudi, preden so prišli na oblast in zdi se, da predsednik vlade dobi prvi dan po izvolitvi nek čuden obisk iz nekega lobija, ki mu pove kaj mora početi. Neverjetno, kako se ti ljudje spremenijo, neverjetno je, da bi lahko z nekaj potezami rešili ključne zdravstvene probleme v Sloveniji in tudi ohranili še kakšen mandat, pa tega ne storijo. Kako je možno, da delajo sistematično napačno? Ali so res tako neumni ali res tako malo znajo? Ali pa poteka na nek način vse koordinirano in pod nekimi vplivi? Nadalje pove, da si je včasih predstavljal, da je pohlep vodilo, ki žene vsakega politika, vendar vedno bolj prihaja do zaključka, da je depopulacija zares možna in da jo politiki vidijo kot neko rešitev. Zdi se, kot da elita želi živeti na svetu, ki bo osvobojen nepotrebne večine,  za njih »golazni«.

Uroš Lipušček –  slovenski televizijski novinar in politični publicist pove, da so na zadnjem zasedanju svetovnega gospodarskega foruma (WEF) že bile napovedi o novi pandemiji, od avgusta lanskega leta pa v Veliki Britaniji že potekajo raziskave o novem cepivu zanjo, torej za nek nov virus, katerega sploh še ne poznamo.  Dodaja pa, da je zelo pomembno nasloviti vprašanje cenzure na svetovni ravni.  Novi IHR pravilnik, ki ga sprejema WHO, določa absolutistično cenzuro, po kateri bo WHO določal katera je edina resnica in lahko bodo sankcionirali tako posameznike, kot tudi državo, ki bo(do)  govorili o nasprotnem.  V Davosu so zaključili, da so glavni problem “dezinformacije” ne pa virus, klimatske spremembe, vojne,…. Poizkusili bodo uvesti neke vrste cenzuro, da bi preprečili ozaveščanje ljudida bi lahko brez težav uvajali pravila in namene velekapitala.  Čeprav vemo, da se znanost razvija izključno preko odprte, necenzurirane debate različnih strokovnjakov in brez tega vsa znanost postane dogma, ki dopušča zlorabe in tega ne smemo dovoliti.

http://www.televizijaas.si/oddaje/video/4354-predstavljamo_vam_dr_biserka_ilin_prof_dr_dusan_keber_prof_srecko_sorli_6_2_2024

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja