AktualnoZdravstvo

DOKAZ: EU IN VLADE LAGALE O »CEPIVU!«

Uradna dokumenta institucij Evropske unije dokazujeta, da »cepiva« proti kovidu nikoli niso odobrili za preprečevanje prenosa virusa med ljudmi. Vlade držav EU so bile s tem seznanjene že na začetku plandemije, a so kljub temu zagotavljale, da je izdelek učinkovit in varen ter z agresivno medijsko kampanjo, zavajanjem in onemogočanjem objave resnice milijone ljudi pahnila v zdravstvene težave, nekatere celo v smrt.

Kot v video posnetku pojasnjuje italijanska odvetnica za človekove pravice, ddr. Renate Holzeisen, gre za kazniva dejanja, uradna institucionalna dokumenta pa imata težo na sodišču in zadostujeta za začetek sodnega pregona zaradi prevare.

Prvi dokument je odgovor Evropske agencije za zdravila (EMA) evropskemu poslancu Marcelu de Graafu, v katerem so v EMA zapisali, da »cepiva proti kovidu nikoli niso odobrili za preprečevanje prenosa virusa med ljudmi.«

Drugi dokument je pogodba o nakupu cepiva, tako imenovana pogodba o nakupu vnaprej (APA). Pogodbo je s podjetjem Pfizer Biontech sklenila Evropska komisija v imenu držav članic EU pa tudi članice EU same. Točka 4 v aneksu 1 navaja, da države priznavajo in sprejemajo, da zaradi kratkega časa proizvodnje »cepiva« njegova učinkovitost ni znana. Prav tako proizvajalec navaja, da nima vedenja o morebitnih škodljivih stranskih učinkih, ki bi lahko sledili cepljenju.

»Ta dva uradna dokumenta nudita neizpodbitne dokaze, da so nam naše vlade lagale že od začetka in nas prisilile, da smo prejeli eksperimentalni izdelek, za katerega so trdile, da je varen in učinkovit« poudarja ddr. Holzeisen.

»Ne glede na to, da so se vlade zavedale, kaj vsiljujejo prestrašenemu in lahkovernemu prebivalstvu, so 29. novembra 2022 Svet EU – vsi ministri in državni sekretarji z ministrstev za zdravje držav članic EU – sprejeli odločitev o strateškem programu za boj proti dezinformacijam in obotavljanju pri cepljenju. Ne samo, da se naši predstavniki javnega zdravja ne trudijo, da bi nam zagotovili učinkovita in varna zdravila, ampak se osredotočajo na nadaljevanje brutalne manipulacije z javnim mnenjem. Soočeni smo s situacijo, ko organi EU delujejo povsem mimo zakonov. Zato se moramo državljani informirati in povečati pritisk od spodaj navzgor – to pomeni pritisniti na lokalne in nacionalne politike, saj so organi EU povsem izpod nadzora.«

Poglejte in prisluhnite (podnapisi v hrvaščini):

Dr. Renate Holzeisen, odvetnica za človekove pravice, živi na Južnem Tirolskem v Italiji. Je članica upravnega odbora Children’s Health Defence Europe in predsednica Italijanske pravne zveze za človekove pravice (Confederazione legale per i Diritti dell’Uomo).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja