AktualnoPravoZdravstvo

TISKOVNA KONFERENCA V EVROPSKEM PARLAMENTU NA TEMO EKSPERIMENTALNIH CEPIV COVID19 ; “Cepivo” proti kovidu: Kdo vse je vedel in molčal?

Na nedavni tiskovni konferenci v Evropskem parlamentu je bila predstavljena pobuda nekaterih poslancev (Joachim Kuhs in šest ostalih strokovnjakov), ki je na Evropsko agencijo za zdravila (EMA) naslovila zahtevo za pojasnitev okoliščin v zvezi z znanimi dogodki neposredno po agresivni cepilni kampaniji proti COVID19. Zaradi katastrofalnih posledic so od EME zahtevali, da se proizvod popolnoma umakne s trga. Kolegi pojasnjujejo nedavni odgovor EME, v katerem pojasnjujejo, da je bilo dovoljenje za trženje izdano izključno za namene individualnega cepljenja, nikakor pa ne za namene preventive oz. zmanjšanje kužnosti. Odgovor navaja tudi izsledke poročila o oceni uporabe cepiv in povdarja pomanjkanje podatkov o nalezljivosti z virusom. EMA potrjuje, da tudi pri cepljenih izpostavljenost virusu povečuje verjetnost okužbe. Množične vladne marketinške akcije in neposredni pozivi za »zaščito« sebe in svojih dragih in šibkejših članov družbe niso torej imeli nikakršne osnove, niti vlade EU niso bile pooblaščene za tovrstne pozive s strani strokovnih inštitucij. Cepiva so bila torej s strani EME odobrena izključno za cepljenje posameznikov, ki bi lahko priporočilo dobili izključno s strani svojega zdravnika (v primeru njegove strokovne ocene). Glede na to, da za nikogar mlajšega od 60 let virus ni predstavljal resne nevarnosti, prav nihče izven omenjene skupine ne bi bil smel biti cepljen. Prav tako je bila izpostavljena dolžnost po spremljavi stranskih učinkov neposredno po cepljenju. Vlade pa so v nasprotju s to obveznostjo podpirale politiko, da se kakršnikoli zapleti v obdobju 14 dni po cepljenju ne smatrajo kot stranski učinek cepiva, temveč preprosto COVID19 statistika (pod pretvezo, da je učinek cepiva delujoč šele po poteku tega obdobja). Poslanci ugotavljajo, da ne gre le za evidentno prevaro – saj smo bili malodane vsi primorani sodelovati v tem svetovnem eksperimentu, temveč tudi za načrtno ogrožanje ljudstva. Pri čemer opozarjajo, da se še vedno soočamo z grozljivim povečanjem t.i. nepojasnjene povečane smrtnosti.

S strani EME in drugih pristojnih inštitucij neprestano poslušamo mantro o t.i.  koristih cepljenja, ki naj bi presegale nevarnosti. Problem je seveda, ker tovrstne trditve niso podprte z nikakršnimi objektivnimi dejstvi oz. izračuni. Predvidevamo torej, da gre za navaden marketing. Dejstvo je, da se soočamo s krizo zdravstvenega sistema, ki je ni povzročil virus, temveč prav odziv nanj, t.j. vsiljeno cepljenje.

Vlade so torej bile seznanjene z dejstvom, da t.i. cepiva ne ščitijo prebivalstva pred širitvijo virusa, a te informacije niso delile z ljudmi in jih s tem prepustile nesluteni nevarnosti. Zato morajo biti odgovorni za svoja dejanja kaznovani, cepilne kampanije pa nemudoma ustavljene.

Marcel De Graaff, nizozemski poslanec, je opozoril na umanjkanje informiranega soglasja pacientov, ki objektivno niso imeli zadostnih informacij za svojo odločitev.  Omeni tudi sramotno dejstvo o dveh vzporednih bazah podatkov ameriškega sistema za prijavo stranskih učinkov (VAERS), pri čemer je prva baza namenjena prebivalcem, druga pa farmaciji! Sprašuje se, ali je tudi evropski EUDRAVIGILANCE podobno sleparsko nastavljen in bolj namenjen zavajanju ljudstva, kot pa prvotnemu namenu, varovanju in obveščanju javnosti.

Znanstvenica dr. Vibeke Manniche predstavi grozljive izsledke o stranskih učinkih v povezavi z različnimi serijami cepiv. Pfizer je sicer že l. 2021 obvestil EMO o t.i. »Blue Batch« (Modra serija), ki je povprečno prinašala bistveno bolj tragične posledice oz. zastrašujoče stranske učinke. Zakaj EMA kljub obvestilu ni umaknila »slabih serij«? Ali gre za planirano prenašanje odgovornosti dveh objektivno odgovornih subjektov? Neposredni dokazi so pridobljeni za Švedsko. VM se sprašuje tudi, kakšni bodo dolgoročni učinki glede na nevarnost posameznih serij. Spremljajo se različne vrste rakavih obolenj v povezavi z omenjenimi serijami cepiv.

Max Schmeling pa v nadaljevanju predstavi statistične podatke Danske in sicer dokaže neposredno povezavo med različnimi stopnjami stranskih učinkov in omenjenimi različnimi serijami.  Na videz naključna razporeditev težav dobi popolnoma novo sliko v povezavi z različnimi serijami, kjer je več kot očitna povezava med posamezno serijo in stopnjo nevarnosti.

Vsi skupaj enotno zaključujejo, da bi nas EMA morala zaščititi pred napakami farmacevtskih družb, a se to žal ni zgodilo, temveč je bilo vladam dovoljeno, da brezsramno oglašujejo nevarni proizvod zavedenemu ljudstvu. Obljubljajo, da bodo pred odgovornost pripeljali tudi odgovorne z Evropske komisije, ki so več kot očitno tudi del te izjemno premišljene prevare.

Povezava na dogodek:
(94) Shocking! Nov 2023.Press conference European Parliament about the experimental COVID MRNA injections – YouTube

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja