AktualnoZdravstvo

Dr. Vladimir Pirnat opozarja

Osveščenim prebivalcem Slovenije so v največjo pomoč prav strokovnjaki iz naše države, ki s svojo strokovnostjo in pogumom domačo javnost nenehno seznanjajo s perečo tematiko na področju nevarnosti, izhajajočih iz različnih vrst globalnega ogrožanja javnega zdravja.

Eden izmed najbolj aktivnih je dr. Vladimir Pirnat, ki že od samega začetka tega do potankosti planiranega in centralno vodenega napada na človeštvo nenehno opozarja na znanstveno dokazana dejstva na področju uporabe in posledic tako ali drugače pritlehno vsiljene uporabe nepreverjenih substanc. Žal v času nekaterim še vedno nevidne vsesplošne cenzure odmevnost teh prizadevanj ne doseže širših množic. A vendar se zavedanje javnosti iz dneva v dan povečuje. Tako bosta tudi molk ali zavajanje odgovornih slej ko prej kaznovana, kar pa je slaba tolažba za žrtve, ki so zaradi tega utrpele škodo.

V eni zadnjih objav dr. Vladimir Pirnat ponovno opozarja odgovorne glavne izvajalce in njihove sodelavce na grozljive izsledke uradnih statistik ter rezultate znanstvenih študij iz tujine in sicer: dr. Bojano Beović, dr. Maria Fafangla, dr. Ivana Eržena, mag. Matejo Radej Bizjak z Ministrstva za zdravje kot tudi vse glavne sprenevedajoče se odgovorne osebe v prevladujočih medijih – na RTV SLO Jadranko Rebernik, Manico Ambrožič, Ano Tavčar Pirkovič, Rosvito Pesek, odgovorne urednike na MMC in Vido Petrovčič – ki je sicer edina doslej nakazala, da je možno prisluhniti tudi neprodanemu delu stroke  –  ter vse odgovorne na STA.

Na katera vprašanja se torej odgovornim ne zdi vredno odgovoriti dr. Pirnatu? Naslovniki so nedvomno odgovorni (vsaj) za prikrivanje informacij, bodisi s strokovnega vidika, bodisi z vidika dolžnosti obveščanja javnosti. V nadaljevanju v celoti navajamo vsebino elektronskega sporočila poslano zgoraj navedenim osebam:

»V Sloveniji je v letih 2021, 2022 (v obdobju množičnega cepljenja zoper Covid-19) umrlo ~5000 ljudi več in se rodilo manj živorojenih otrok kot v letih 2015-2019:

 

Vodilne/odgovorne delavce Ministrstva za zdravje, NIJZ, JAZMP, SURS in predsednico Zdravniške zbornice pozivam, da v skladu s svojimi zakonskimi zadolžitvami seznanijo slovensko javnost z relevantnimi in transparentnimi podatki o učinkovitosti cepljenja zoper Covid-19 v Sloveniji.

 

Edino primerjava deležev umrlih in zdravljenih cepljenih oseb z deleži umrlih in zdravljenih necepljenih oseb v letih 2020, 2021 in 2022 bi omogočila objektivno oceno učinkovitosti cepljenja zoper Covid-19 v Sloveniji.

 

 

Priloga I.

Raziskovalka dr. Vibeke Manniche v priloženem videu navaja ugotovitve objavljene danske raziskave:

  1. 4,2% serij Pfizerjevega cepiva zoper Covid-19 je povezanih z 71% vseh uradno zabeleženih hudih posledic (smrti, vnetje srčne mišice …);
  2. odsotnost transparentne razprave in cenzura onemogočata znanstveno razpravo o varnosti cepiv zoper Covid-19:

https://eightify.app/summary/health-and-medicine/concerns-about-pfizer-vaccine-safety-and-transparency-dr-vibeke-manniche-s-viral-paper .

 

Priloga II.

Dr. Sasha Latypova (kompetentna poznavalka kliničnih raziskav zdravil v ZDA) v priloženem videu:

  1. potrjuje, da se serije mRNA cepiv zoper Covid -19 razlikujejo po sestavi in toksičnosti (številu prijavljenih hudih stranskih učinkov in smrti po cepljenju);
  2. navaja ugotovitve raziskovalcev o prisotnih nevarnih nedeklariranih sestavin v cepivih zoper Covid-19 (težke kovine, plazmidna DNA, hidrogel …);
  3. navaja pravne akte/dokaze, ki kažejo, da so mRNA “cepiva” zoper Covid-19 načrtovan in voden projekt DOD (Obrambnega oddelka vlade ZDA):

 

https://rumble.com/v3086te-sasha-latypovas-presentation-and-q-and-a.html »

 

In kaj lahko storimo sami? Podprimo peščico naših pogumnih raziskovalcev, ki sledijo lastni vesti in zdravi pameti, ne pa diktatu oblasti! Zavedajmo se, da dokler informacij ne bomo uspeli predstaviti širšim množicam in vzpostaviti vsesplošnega zavedanja, odgovorni ne bodo ravnali nič drugače kot doslej. Zato storimo vse, kar je v naši moči – vsak pri sebi najbolj ve, kaj je njegova prednost – preboj preprosto moramo doseči!